La UNA

Razvan Anton - Social cooking @ UNA

Nu va ingrijorati, nu ma duc la una oarecare, ci la UNA, un nou concept de cafenea aparut in Bucuresti, un loc de intalnire de fapt.

Intr-o casa veche dar renovata, aproape de Gradina Cismigiu, proprietarii au vrut sa creeze un loc special, unde lumea sa se simta ca acasa, sa se relaxeze si sa socializeze. Sunt 3 camere mari, spatioase inalte si luminoase, sunt sobe de teracota pana in tavan, si o atmosfera placuta, relaxanta si calda. Si, foarte important, pe mese nu sunt scrumiere, pentru ca nu se fumeaza.

Razvan Anton - UNA  - Social Cooking

Razvan Anton - UNA - Social Cooking

Fiind ca acasa acest loc are si o bucatarie. Nu este bucataria tipica de restaurant, ascunsa in spatele unor usi, de unde ospatarii aduc farfuriile cu mancare. Este la fel ca in orice casa, o bucatarie deschisa, cu aragaz si cuptor, unde il poti vedea pe cel care gateste si ii poti fura din secrete.

Razvan Anton - UNA - Social Cooking

Mi s-a propus sa gatesc week-end-ul viitor pentru 20 de invitati, ca un test pentru ceea ce se vrea a fi un eveniment de tip social cooking, primul eveniment de acest gen la care particip (chiar primul eveniment de acest gen de care aud la noi in tara). Dana si Lumi au avut incredere si mi-au lasat libertate totala in alegerea meniului.

Sper ca toata lumea sa se simta bine sambata.


7 răspunsuri la “La UNA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *