Razvan Anton  M-am  nascut intr-o iarna geroasa, acum vreo 30 de ani, in localitatea Campina. Dupa moda vremurilor de atunci, in generala am facut karate iar in liceu Informatica. Apoi am petrecut 5 ani in minunata localitate Brasov, ca student la Design de Produs (o specilizare care suna mult mai bine decat este in realitate). A fost o perioada foarte frumoasa din viata mea, in care am cunoscut-o pe Teo, sotia mea.

Dupa absolvire m-am mutat in Bucuresti si m-am angajat la o companie unde lucrez si in prezent. Am testat, am coordonat si am participat la productia unor jocuri video, am intalnit oameni deosebiti care m-au inspirat si m-au incurajat in multe randuri.

Un an de zile petrecut in Dusseldorf, precum si prietenia stransa legata cu doi francezi, au reprezentat deschiderea orizonturilor catre un alt tip de bucatarie si spre un alt fel de a manca si a bea. Totodata, locuind singur si fara avea minime cunostinte de limba germana, am fost nevoit sa inventez si sa prepar cele mai interesante si ciudate mancaruri (poate am sa va povestesc odata cum se face pizza cand nu ai cuptor).

Deocamdata nu sunt bucatar cu diploma. Voi incepe in curand cursuri de gatit, dar pana atunci, ca si pana acum, voi gati din suflet si cu aceeasi pasiune. Am sa incerc sa va fac si pe voi sa gatiti bine, bun, sanatos si repede, iar daca nu va conving, voi veni personal sa va gatesc.

Update: intre timp am terminat cursurile unei scoli de bucatari din Bucuresti si, incepand cu luna Iulie 2012, ma pot lauda ca sunt bucatar cu diploma. Vom vedea ce va urma, perioada de practica in restaurantele din Bucuresti nu mi-a lasat o impresie foarte buna. Sper doar sa fi fost eu ghinionist si sa nu fie la fel peste tot.

Ma puteti contacta pe

.

Enjoy!