razvan anton mancare retete

Cred ca multi dintre voi m-au auzit repetand obsesiv aceasta intrebare in ultimul timp. Este o intrebare menita sa ne dea de gandit asupra usurintei cu care ne alegem hrana zilnica, comodidatea in a o prepara (sau a nu o prepara) si indiferenta majoritatii asupra ingredientelor continute de preparatele culinare moderne.

Nu am sa va tin lectii de moralitate si nu am sa va bat la cap cu teorii despre “bio”, “natural” sau “ecologic”. Vreau in schimb sa va prezint cateva metode si retete, unele de mult uitate prin sertarele bunicilor, altele moderne promovate de show-uri TV, la care ingredientele pot fi gasite cu usurinta.

Singur imi va fi greu sa pot schimba mentalitati si sunt convins ca nu o sa renuntati usor la shaorma din pauza de pranz, sau la covrigul de dimineata de la metrou. Dar sunt sigur ca va pot convinge sa incercati cateva din retetele propuse de mine, in bucataria voastra. Daca v-a facut cu ochiul ceva de pe acest site, sau vreo poza aruncata de mine intamplator pe pagina de facebook, daca aveti in gand mancarea aceea speciala pe care o facea mama cand erati acasa, sau daca vreti doar sa mancati ceva special intr-o seara, dati-mi un semn iar eu voi veni sa gatesc pentru voi. La voi in bucatarie.

Asta e misiunea mea.

Eu sunt pregatit. Voi nu trebuie decat sa ma provocati!