Undeva la vreo 35 de km de Brasov, cu fata la un lac si cu spatele la o padure, este o casa unde am petrecut multe zile frumoase. Vara am facut baie in lac si am stat la soare sau la umbra in curte, iarna am ascultat lemnele trosnind in semineu si am vazut fulgi mare care umpleau curtea de zapada.

In padurile din spatele casei am vazut pentru prima (si singura) data un ras adevarat, salbatic. Tot acolo vad mereu turme de caprioare, odata m-am intalnit si cu un mistret iar alta data am urmarit o vulpe la vanatoare.

Am facut multe fripturi pe gratarul din curte si tot aici am facut mare petrecere cand m-am cununat cu Teo. Ne-am intalnit cu prieteni de departe, am jucat fotbal in curtea mare si ne-am dat cu sania iarna pe panta din fata casei.

Cand este sezon, Catalin, cel care are stana din padure, ne lasa pe prispa cate o sticla cu jintita (daca nu stiti ce e aia, cititi aici despre cum sta treaba la o stana). Si tot de la Catalin luam si urda, si branza si lapte pur de oaie.

Dupa cum vedeti, casa asta mi-e draga. Dar in ultimul timp ajungem tot mai greu acolo si e pacat ca ea sa stea singura si trista, asteptandu-ne sa ii dam viata cu galagia si ceaunele noastre pline de mirosuri. Tocmai de aceea, as vrea sa o dau cuiva care poate ajunge mai des acolo. Poate daca stiti pe cineva interesat, ii dati sa citeasca articolul acesta si il indrumati sa ma contacteze.

Casa are cam 125 de metri patrati cu totul. Un parter si o mansarda.

La parter este un living, o bucatarie deschisa si o baie. E loc de multa lume iar in zilele calduroase poti sta afara pe terasa.

La etaj este inca o terasa, inchisa. De pe geam poti vedea lacul Padureni iar noaptea biserica construita in 1793 este luminata oferind o imagine idilica asupra satului adormit.

Din aceasta terasa se intra in cele trei camere.

Inca o terasa acoperita este la parter iar pentru zilele calduroase un foisor te asteapta sa deschizi o bere rece. Locul de gratar este acoperit, dar asteapta in continuare un mester priceput sa ridice un gratar sau o soba.

Teren e destul pentru toata lumea (cam 1000 de mp), fie ca sunt copii care se joaca sau catei care se zbenguie. Si merii tunsi de mine in fiecare an fac niste mere mari si dulci de nu iti vine sa crezi. Trebuie doar sa ai grija sa ii tunzi din cand in cand.

Daca e vorba de utilitati, avem curent iar apa vine de la 40 de metri de sub pamant, cu ajutorul unei pompe submersibile. Apa urca intr-un rezervor de la etaj si poate fi folosita la chiuvetele din bucatarie si din baie.

Ca sa vedeti mai exact unde este locul asta, puteti da click AICI.

Ce sa va mai zic despre casa? Intrebati-ma voi. A … era sa uit. Cu doar 50 000 de euro puteti avea nu doar casa si curtea, ci si linistea si pacea care domnesc in zona. Si daca bem o bere impreuna, poate mai discutam despre bani, ca nu banii sunt totul in viata.

In rest, acte, contracte, intabulari, chestii, socoteli, sunt toate acolo.

Ma puteti contacta in particular pentru mai multe informatii sau intrebari. Si m-ar ajuta daca ati putea sa dati anuntul la oameni intersati.

Voie buna!